Paola Lenti Baia

Baia

De Baia collectie is gemaakt van gepoedercoat RVS waar een weving op voorzien is wat het zitcomfort biedt en wat volledig weersbestendig is. Het design is van de hand van Francesco Rota die veel voor dit Italiaanse topmerk ontwerpt.

Read the story

Open gallery

Baia

De Baia collectie is gemaakt van gepoedercoat RVS waar een weving op voorzien is wat het zitcomfort biedt en wat volledig weersbestendig is. Het design is van de hand van Francesco Rota die veel voor dit Italiaanse topmerk ontwerpt. Door de vele mogelijkheden in kleur zijn deze buitenmeubelen helemaal af te stemmen naar je persoonlijke sfeer. Ook de bijpassende kussens zijn weersbestendig en kunnen in het seizoen met een gerust hart buiten blijven. De Paola Lenti collecties weerspiegelen pure elegantie, stijl en Italiaans vakmanschap in de hoogst haalbare kwaliteit ter wereld.

Close
Francesco Rota

Ontworpen door:

Francesco Rota

Francesco Rota is een interieur- en productontwerper uit Milaan. Hij werd geboren in 1966, afgestudeerd in productontwerp aan het Art Center College of Design in 1994, La Tour de Peilz (Zwitserland), en in 1998 opende hij zijn eigen studio in Milaan, waar hij zijn werk niet beperkt tot slechts één vakgebied. Het geheim van zijn langdurige succes ligt in de brede reikwijdte van zijn interesses: product, meubels, verlichting, showrooms, kantoren, residentiële interieurs, evenementen, enz.

More about Francesco Rota

Dear visitor,

You are very welcome to visit our showroom.

In order to help you properly, we recommend that you make an appointment with one of our designers in advance.

@mail 0342 42 4545