Dedon Barcelona

Barcelona

De Barcelona collectie van Dedon is ontworpen door Richard Frinier. Een enorme familie meubelen die alle manieren van buiten zitten in zich heeft. De basis van elk meubel is een gepoedercoat aluminium frame die volledig met de hand bevlochten is met Dedon fiber, het allerbeste in zijn soort.

Read the story

Open gallery

Barcelona

De Barcelona collectie van Dedon is ontworpen door Richard Frinier. Een enorme familie meubelen die alle manieren van buiten zitten in zich heeft. De basis van elk meubel is een gepoedercoat aluminium frame die volledig met de hand bevlochten is met Dedon fiber, het allerbeste in zijn soort. Volledig weersbestendig en kleurecht. De Barcelona collectie heeft een strakke vormgeving maar wel zo gevormd dat het comfort bijzonder hoog is. De meubelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Close
Richard Frinier

Ontworpen door:

Richard Frinier

Richard Frinier is wereldwijd bekend als 'the king of outdoor furniture'. De Amerikaanse designer is gespecialiseerd in het brengen van luxe in een interieur of in de tuin. Frinier heeft een enorme range aan stijlen van modern tot traditioneel. Door de jaren heen heeft Richard meer dan 70 product awards in ontvangst mogen nemen en is hij in 2009 genomineerd voor een Lifetime Achievement Award voor zijn bijdrage aan de industrie door de International Casual Furnishings Association.

More about Richard Frinier

Dear visitor,

You are very welcome to visit our showroom by appointment.

Contact us directly to make an appointment.

info@horabarneveld.nl 0342 42 4545