B&B Italia Jens

Jens

De nieuwe Jens collectie is ontworpen door Antonio Citterio en herinterpreteert het klassieke ontwerp van Chinese stoelen in een eigentijds design. Het vakmanschap van B&B Italia komt duidelijk naar voren in de vorm van gedraaid en gebogen hout en heeft een sfeervolle uitstraling dankzij de combinatie van de exclusieve lederen zitting en rugleuning die zowel het ontwerp als het zitcomfort verbeteren. 

Read the story

Open gallery

Jens

De nieuwe Jens collectie is ontworpen door Antonio Citterio en herinterpreteert het klassieke ontwerp van Chinese stoelen in een eigentijds design. Het vakmanschap van B&B Italia komt duidelijk naar voren in de vorm van gedraaid en gebogen hout en heeft een sfeervolle uitstraling dankzij de combinatie van de exclusieve lederen zitting en rugleuning die zowel het ontwerp als het zitcomfort verbeteren. De Jens is verkrijgbaar mét of zonder armleuningen en kan uitgevoerd worden in twee houtsoorten, waarbij keuze is uit diverse afwerkingen. De Jens kan uitgevoerd worden in allerlei exclusieve ledersoorten van B&B Italia.

Close
Antonio Citterio

Ontworpen door: Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio (Meda, 1950) is a well-known Italian designer and architect who works from Milan. Citterio designed many collections for leading brands such as Ansorg, B&B Italia, Flexform, Flos, Hackman, Iittala, Hansgrohe, Inda, Pozzi and Ginori, Kartell, Arclinea and Vitra. He is a renowned designer and architect and his designs are exhibited all over the world. Antonio Citterio heeft meerdere designprijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de prestigieuze Compasso d’Oro in 1987 en 1995. Enkele van zijn ontwerpen maken deel uit van de permanente collectie van het MoMA en van het Centre Georges Pompidou in Parijs.

More about Antonio Citterio

Dear visitor,

You are very welcome to visit our showroom.

In order to help you properly, we recommend that you make an appointment with one of our designers in advance.

@mail 0342 42 4545