Borek Merano

Merano

De prachtige combinatie van warm teakhout met het strak vormgegeven aluminium frame creëert een stoere, robuuste uitstraling. De fraaie materiaalkeuze zorgt eveneens voor een uniek kleurcontrast, waarbij hout en aluminium in elkaar over lijken te lopen. Deze luxe collectie bevat een breed scala aan mogelijkheden! 

Read the story

Open gallery

Merano

De prachtige combinatie van warm teakhout met het strak vormgegeven aluminium frame creëert een stoere, robuuste uitstraling. De fraaie materiaalkeuze zorgt eveneens voor een uniek kleurcontrast, waarbij hout en aluminium in elkaar over lijken te lopen. Deze luxe collectie bevat een breed scala aan mogelijkheden! Zo kun je kiezen uit banken, tafels, een chaise longue, fauteuil, stoel of kruk. De Merano collectie is ontworpen door Marcel Wolterinck. Hij laat zich doorgaans inspireren door tuinen waarin rust, ritme en symmetrie zit. Zijn kleurgebruik is veelal sober, en zijn materialen zijn puur. Voor deze collectie is er keuze uit drie kleuren kussens: pewter, carbon en taupe. 

Close
Marcel Wolterinck

Ontworpen door:

Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck (1960) is woondesigner. Hij zorgt met zijn team voor Wolterinck, metamorfoses in binnen- en buitenland en ontwikkelt design producten onder het Wolterinck -label. Maar Marcel Wolterinck begon zijn carrière als bloemist. Hij behaalde de titel meester-binder (de hoogste graad in de bloemsierkunst). Lange tijd had hij zijn eigen bloemenzaak en verzorgde de aankleding van grote evenementen, ook in het buitenland. Hij decoreerde in totaal vijf keer een evenement voor de Amerikaanse ambassade in Amerika. Maar zijn ideeën reikten verder. Daarom maakte hij de overstap naar het ontwerpen van interieurs. Later kwamen daar exterieurs, tuinen en producten bij. Hij bouwde zijn Store, Wolterinck's World, in Laren naar eigen ontwerp en vanuit daar werkt hij nu met twintig stylisten, designers en ontwikkelaars dagelijks aan woon- en designprojecten in binnen- en buitenland.

More about Marcel Wolterinck

Dear visitor,

You are very welcome to visit our showroom.

In order to help you properly, we recommend that you make an appointment with one of our designers in advance.

@mail 0342 42 4545