Even voorstellen: Geert-Jan van de Beek

2017-08-29

Op horabarneveld.nl heb je al regelmatig een blog kunnen lezen van Matthias en Ellen. Zij nemen je graag mee in de nieuwste woontrends op het gebied van interieur, sleeping en outdoor. Voortaan kun je ook blogs van mijn hand verwachten. Ik vertel je graag meer over onze mooie merken, mijn favoriete producten en de laatste trends. Ik vind het fantastisch om zonder concessies een interieur te ontwerpen en denk daarover graag met je mee. Maar voordat we beginnen, wil ik mezelf graag even voorstellen.

Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij Hora als interieurdesigner sales. Dit betekent dat je me vaak in onze winkel in Barneveld kunt vinden. Wanneer je bij ons naar binnenloopt, kun je mij en mijn collega’s om advies vragen. We vertellen je dan meer over onze collectie of denken met je mee over wat je graag wilt voor je huis of tuin. Eigenlijk ben ik heel toevallig bij Hora terechtgekomen. Matthias en Rudi zochten een nieuwe collega, en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via via werden we aan elkaar voorgesteld en nu werk ik al enige tijd met heel veel plezier met de mooiste merken, meubels en accessoires in onze showroom.

Gevoel voor stijl

Hiervoor werkte ik twaalf jaar bij een exclusieve modezaak in Barneveld. Mode en meubels hebben veel raakvlakken. En dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik een behoorlijk goed gevoel voor mode, al zeg ik het zelf. Of ik nu kleding, meubels of accessoires combineer: ik weet altijd de perfecte kleuren, stoffen en prints met elkaar te matchen. Dat vind ik ook ontzettend leuk om te doen. Wel moet ik nog even wennen aan het enorme assortiment van Hora. Er is zoveel mogelijk! Het is nog een hele klus om alle prijslijsten onder de knie te krijgen, maar dat komt ongetwijfeld snel goed.

Advies geven

Gelukkig kan ik voor vragen altijd terecht bij mijn fijne collega’s. Iedereen denkt graag met je mee en je kunt iedereen alles vragen. Andersom vragen klanten mij natuurlijk ook van alles. Ik merk dat ze het fijn vinden om advies te krijgen en zo een goede keuze te kunnen maken. Daar heb ik veel plezier in. Ik vind het het allerleukste om de wensen van de klant te vertalen in een interieurplan. Dat is echt zo tof! Ik kan er helemaal enthousiast van worden als ik een mooi ontwerp voor huis en tuin mag maken, dat echt een eenheid is. Ik heb bij Hora al een aantal mooie projecten mogen ontwerpen en hoop dat er nog veel volgen!

Mijn favoriete producten

In de korte tijd dat ik bij Hora werkzaam ben, heb ik al een aantal favoriete producten ontdekt. Ik merk dat ik die vaak verwerk in mijn interieurplannen. Een voorbeeld is de onwaarschijnlijk mooie bank Extra Soft van Living Divani. Het is een modulair geheel, waarbij je zelf verschillende zitvlakken, breedtes en leuningen kunt kiezen. Heel praktisch en tegelijkertijd ook modieus. Ik krijg er zoveel positieve reacties over. Je kunt ook lekker in de bank neerploffen. Ik kan ook echt genieten van de lederen variant, die is echt van hele hoge kwaliteit. Dat geldt trouwens ook voor de Taraxacum van Flos. Deze lamp is rond met allerlei afvlakkingen, waar ruimte is voor drie of zes fittingen. In totaal heeft een lamp wel 60 of 120 fittingen, en dus lampen. Als die allemaal aangaan, is het effect echt spectaculair. Een juweel voor in je huis!

Deze passen altijd in je interieur

Ongemerkt duikt ook de Flat.C systeemkast van B&B Italia vaak op in mijn ontwerpen. Het is een wandmeubel, waarbij lades, achterpanelen, deurtjes en meer helemaal naar smaak in te vullen zijn. Wat dat betreft is het een echte allemansvriend, die in ieder interieur ingepast kan worden. Je kunt de tv bijvoorbeeld achter een schuifdeur opbergen. Zo maakt het je zitgroep helemaal af. Daarover gesproken, de Balancing Boxes van Porro is een fantastisch bijzettafeltje. Die zet je naast je stoel, bank of waar dan ook. Het is een heel grappig geheel met vierkantje doosjes die scheef op elkaar staan en toch een stabiel gehele vormen. Je kunt ‘m in diverse houtsoorten, zwart en wit krijgen, dus er altijd een variant die past bij de look van jouw woning.

Kom je snel langs?

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn favoriete items? Dan laat ik ze natuurlijk graag aan je zien. Kom daarom gerust eens bij ons langs in Barneveld. Samen zoeken we dan ook naar meubels en accessoires die passen bij jou huis en stijl. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!