Even voorstellen: Julie Borgman

2017-09-25

Je hebt op deze site al regelmatig blogs kunnen lezen van mijn collega’s Matthias en Geert-Jan. Zij schreven onder meer over de nieuwste woontrends op het gebied van interieur, sleeping en outdoor. In de toekomst kun je ook blogs van mij verwachten. Ik ben een gevoelsmens en vind het belangrijk dat je interieur persoonlijk is en past bij wie jij bent. Dat je echt jezelf kunt laten zien. Daarover denk ik graag met je mee. Maar voordat we beginnen, wil ik mezelf graag even voorstellen.

Je kunt me sinds een aantal maanden vinden in de showroom van Hora. Ik geniet echt van de mooie producten om me heen. Het leukste vind ik het inventariseren van de wensen van onze klanten. Dan lopen we samen door de showroom heen en stel ik vragen. Welke kleuren vind je mooi? Wat past bij jou en wat niet? Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met het uitwerken van een moodboard en maak ik een ontwerp. Dat vind ik echt fantastisch om te doen!

Kans uit duizenden

Voordat ik bij Hora kwam, studeerde ik aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Hier volgde ik de opleiding tot interieurstylist. Daarnaast had ik een bijbaantje in een wijn- en foodbar in Barneveld. Daar kwam ik Geert-Jan tegen, en zo is het balletje gaan rollen. De kans om bij Hora aan de slag te gaan, is er een uit duizenden. Tijdens mijn lessen op de Akademie kwamen de namen van de merken voorbij waar ik nu dagelijks in onze showroom mee in aanraking kom. Het is een waanzinnig mooi segment om in te werken en ik ben ontzettend dankbaar voor deze kans.

Zoveel te ontdekken

Behoorlijk pittig, dat is het wel. Ik moet leren om nog meer in detail te werken. Want als ik bijvoorbeeld iets wil bestellen, dan moet ik aan veel verschillende dingen denken, zoals afmetingen, stoffen, kleuren en naden. Gelukkig gaat het heel goed. Ik krijg ook hulp van mijn fijne collega’s en samen komen we er altijd wel uit. Ik kan ook echt genieten van onze uitgebreide collectie. Nog steeds loop ik tegen producten aan waarvan ik denk: o, dit heeft Hora óók nog! Er valt dus nog genoeg te ontdekken.

Groen en blauw

Zelf ben ik gek op blauw – en groentinten. Deze kleuren geven rust en doen mij denken aan de natuur. Ik houd van de natuur, dus blauw en groen zie je veel terug in mijn eigen interieur. Maar groen is ook de trend van dit seizoen in interieurland. Daarom vertel ik je graag over mijn drie favoriete items die bij deze trend goed passen.

 

Mijn favoriet: tuintafel Sciara

De Sciara tafel van Paola Lenti steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit, al heb ik hem nog niet eens in het echt mogen bewonderen. In onze showroom hebben wij wel de Sciara koffietafel en die is echt waanzinnig mooi. De basis is gemaakt van lavasteen, de tegels worden met de hand versierd door middel van gesmolten glas. Geen enkele tafel is dus hetzelfde. Al die verschillende kleuren groen knallen er echt uit. Zo mooi, echt een eyecatcher!

Lekker loungen op de Florida

Een andere aanrader voor komend seizoen is de Florida bank van Minotti. Deze bank heeft ronde elementen, waardoor je een soort slinger kunt bouwen. Daardoor kun je dus allerlei zitgelegenheden creëren. Het is een perfecte bank om te gebruiken als je niet zo goed weet wat je met de ruimte wilt doen. Wil je loungen? Wil je ook dineren? Het kan allemaal met deze onwijs comfortabele en mooie zitgroep van Minotti.

In de wolken met de Balloon lamp

De Balloon lamp van Brokis vind ik ook echt fantastisch. De glazen bol kan transparant worden uitgevoerd of in smoke grey of brown. Daarnaast is het verlichtingselement te verkrijgen in goud chroom, koper of messing. Je hebt ze in diverse afmetingen. Deze lamp is bijzonder leuk in combinatie met planten, in de hoek van een kamer, of naast een bank als vloerlamp. Hij is dimbaar, dus je kunt het met deze lamp heel sfeervol maken in je huis. De groenachtige variant is mijn favoriet. Ik kan je er natuurlijk van alles over vertellen, maar eigenlijk is dit een lamp die je gewoon moet komen bekijken.

 

Ik hoop je snel in Barneveld te zien!

Ik heb je nu een paar van mijn favoriete items laten zien, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Wil je die graag zien? Of wil je dat ik met je meedenk over een persoonlijk interieur dat echt bij je past? Kom dan eens langs bij onze showroom in Barneveld. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en voor jou op zoek te gaan naar de perfecte meubels en accessoires!