Even voorstellen: Matthias Bruinekreeft

2016-01-20

Vanaf 2016 vind je elke maand een blog op horabarneveld.nl waarin we je vertellen over de nieuwste woontrends op het gebied van interieur, sleeping en outdoor. Mijn collega’s en ik vertellen je graag alles over wat ons opvalt, welke nieuwe items je kunt verwachten bij Hora en hoe je onze producten het beste kunt stylen en combineren. Maar voordat we beginnen, wil ik mezelf graag even voorstellen.

In 1999 begon mijn Hora avontuur toen ik als stagiair binnenkwam. Ik bleef ook in de zomervakanties werken en ook toen ik afgestudeerd was, mocht ik blijven. Ik heb altijd de wens gehad om voor mijzelf te beginnen, dus toen Rudi mij in 2008 vroeg om mede-eigenaar te worden hoefde ik daar niet lang over na te denken. Als directeur ben ik een echte duizendpoot. Ik houd me bezig met verkoop, ontwerp, inkoop van producten, de uitstraling van onze showroom en de marketing van Hora. Je kunt je vast voorstellen dat geen dag voor mij hetzelfde is!

Advies

Het mooiste aan mijn werk is bij uitstek het contact met klanten. De klant een product laten ervaren, hem tot in detail adviseren en samen tot een duurzame keuze komen die helemaal past bij zijn wensen: daar krijg ik écht energie van. En elke keer word ik weer verrast door wie die klant is. Bij een bedrijf als Hora – dat zich met luxe meubels, topmerken en prestigieuze designers in eerste instantie richt op het hogere segment – verwacht je publiek dat daarop aansluit. Maar de klantenkring van Hora is heel divers! Mensen realiseren zich bijvoorbeeld steeds meer dat een goede nachtrust enorm belangrijk is en zien daardoor in hoe rendabel het is om te investeren in een bed van de hoogste kwaliteit.

Husk Armchair

Iets anders waar ik van geniet is dat ik dagelijks omringd ben met de mooiste producten. Een persoonlijke favoriet op het gebied van buitenmeubels is de supercomfortabele Husk Armchair van B&B Italia, een merk dat als geen ander de vertaling van binnen naar buiten weet te maken. De stoel is dan ook beschikbaar in een buiten- en binnenvariant. Klanten lopen deze fauteuil vaak in eerste instantie voorbij, maar wanneer ik ze vertel hoe veelzijdig de Armchair is en hoe je dankzij de vele elementen, stoffen en kleuren eindeloos kunt variëren is het negen van de tien keer een schot in de roos.

Italiaans design: Living Divani

Ook als je me vraagt naar mijn favoriete merk kom ik weer bij de Italianen uit. De sfeer en stijl die zij weten te creëren is onvervalsbaar. Het merk Living Divani is daarbij mijn favoriet: ik zou mijn hele huis er wel vol mee willen zetten! Daarbij is het een ontzettend sympathiek familiebedrijf waar we een goede relatie mee hebben.

Kom eens langs

Ik kan je nog veel meer vertellen over de mooie producten en de topmerken die we verkopen. Maar het allerliefst doe ik dat in levende lijve. Ik nodig je dus graag uit om eens langs te komen bij Hora in Barneveld!
 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BESTEL ONS INSPIRATIEBOEK